Πρέπει να κάνουμε πάρτυ...Λοιπόν, μερικά τραγούδια από μόνα τους βγάζουν αισιοδοξία!! Και όταν υπάρχει αισιοδοξία και χαμόγελο, υπάρχουν και σοβαρές πιθανότητες να βγει κάτι καλό...!!! Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνουμε πάρτυ !!! Μπορεί να μην έχουμε σπιτικά φαγητά και κορίτσια καυτά, αλλά εν μέσω κρίσης, πρέπει να πετύχουμε να «σκοτώσουμε» τον μεγαλύτερο εχθρό, το φοβισμένο μας εγώ, να βρεθούμε με ανθρώπους, να εξηγήσουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, να δώσουμε και να πάρουμε, να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε...!! Αυτή είναι η βασική αρχή της οικονομίας, αυτό που μετράει είναι αυτό που μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε, προϊόν ή υπηρεσία, αυτό πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και ...να κάνουμε πάρτυ!!

Μπορεί το τραγούδι από τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα» να εκφράζει μια συγκεκριμένη παρέα μιας τηλεοπτικής σειράς, απόψε όμως που γύρισα στο σπίτι και το άκουσα, κουρασμένος ή καλύτερα εξουθενωμένος μετά από 16 ώρες «τρεξίματος», μου έφτιαξε τη διάθεση, με ανέβασε...!!! Έτσι παρά την κούραση αποφάσισα να ψάξω να το βρω και να γράψω...!! Και πάρτυ μπορεί να μην κάνω απόψε, αλλά από αύριο θα έχουμε πάρτυ καθημερινά, μόνο που το δικό μας πάρτυ θα λέγεται business networking. Όσοι πιστοί προσέλθετε, γιατί όσοι προσέλθετε δεν θα ζημιωθείτε!! Αυτό το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να πηγαίνουμε από ανατροπή σε ανατροπή...!! Και να κάνουμε πάρτυ...!!! Διαδικτυακά, φυσικά, σε βεράντες, σε μπαρ, σε ρουφ γκάρντεν, σε εστιατόρια, σε μεζεδοπωλεία, παντού όπου μπορούμε να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και να βρούμε ευκαιρίες να γίνουμε πραγματικά καλύτεροι, οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού...!!!

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έγραψαν ο Γρηγόρης Κόλλιας και η Μυρτώ Κοντοβά, και συμμετέχει όλο το βασικό κάστ της σειράς ήτοι οι Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Δημήτρης Αγαρτζίδης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κλέλια Ρένεση, Μάρα Μπαρόλα, Γιώργος Κοψιδάς, Βασιλική Κακοσαίου.