[μουσική συλλογή] Temptations... [vol.1]

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ελεύθερος, κύριος και δημιουργός του πεπρωμένου σου. Η υπευθυνότητα είναι ένα αβάσταχτο φορτίο, μας αλυσοδένει με τις συνέπειες των πράξεών μας. Πως να απολαύσουμε την ανεξαρτησία μας αποφεύγοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται; Είτε υιοθετώντας την αμεριμνησία και τον εγωισμό του παιδιού είτε φορώντας το μανδύα του θύματος. Ο παιδισμός και η θυματοποίηση είναι δύο μεγάλες ασθένειες του σύγχρονου ατόμου», Πασκάλ Μπρυκνέρ “ο πειρασμός της αθωότητας”

Είναι τέτοιες σκέψεις, και η συνειδητοποίηση τους στην καθημερινότητα, που εξάπτουν την μουσική μου σκέψη, την οδηγούν σε νέες δημιουργικές διεξόδους.

Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω ένα μουσικό ταξίδι στον πειρασμό... Κάθε πειρασμό... Ένα παιχνίδι που θα παίρνει ερέθισμα από τους μικρούς, καθημερινούς πειρασμούς που θα παρουσιάζονται μπροστά μου, θα ξεδιπλώνεται στην μουσική και θα ολοκληρώνεται με το εξώφυλλο, έκφραση αυτού που είδα και ακούσατε...

Η αρχή: το Temptations... [vol.1]. Μια συλλογή σε ροκ ρυθμούς για τους πειρασμούς του μεσημεριού, κάπου εκεί ανάμεσα σε διακοπές και επιστροφή, όταν η λαγνεία του καλοκαιρινού μεσημεριού αρχίζει να εναλλάσσεται με τις σκέψεις του φθινοπώρου, να κατευθύνει σκέψεις και αποφάσεις για το χειμώνα...

Οι μουσικές στιγμές του Τemptations... [vol.1] είναι μοναδικές:

01. Going Up The Country [Canned Heat]
02. Heavy Horses [Jethro Tull]
03. Soulshine [Allman Brothers Band]
04. I Want You (She's So Heavy) [The Beatles]
05. San Franciscan Nights [Eric Burdon & The Animals]
06. Long train running [Doobie Brothers]
07. Magic Carpet Ride [Steppenwolf]
08. The Changeling [The Doors]
09. Under My Thumb [The Rolling Stones]
10. Let me inside [Santana]
11. Spirits In The Night [Manfred Mann Earth Band]
12. Episode [Pavlov's Dog]
13. Maybe I'm Beggar [Supertramp]
14. Sarah [Bob Dylan]
15. Sarabande [Jon Lord]


Είμαι σίγουρος ότι θα τα βρείτε ένα ένα στη δισκοθήκη σας ή στο youtube... Ακούστε τα και περιμένω τα σχόλια σας...

Αν πάλι ...δυσκολεύεστε, μπορείτε να βρειτε και αυτή τη συλλογή μου στη μουσική μου βιβλιοθήκη και να την κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ.

Καλή ακρόαση...